Tips

Tradealot.Tips is ons platform waar wij handelssignalen aanbieden voor beleggers. 

Alvorens u verder leest willen wij u alvast melden dat iedereen onze signalen twee weken geheel kosteloos en vrijblijvend kunt proberen.
 PROBEER NU TWEE WEKEN GRATIS!
Via Tradealot.Tips ontvangt u ‘’ready to trade’’ handelssignalen. Deze handelssignalen worden iedere ochtend aangeleverd met duidelijke uitleg zoals het aan-of verkooppunt, de stoploss en de take profit.
Het mooie van ons systeem is dat het allemaal limit orders betreft en dat de signalen worden aangeleverd voordat de Europese beurzen openen (9.00 uur) en de Amerikaanse beurzen openen (15.30 uur). Een limit order is een order die u inlegt op een prijs lager of hoger dan de huidige marktprijs, als de marktprijs op de vooringestelde prijs terecht komt wordt de order geactiveerd. Het kost u slecht 15 mintuten per dag om de orders in te leggen en u kunt daarna gewoon uw dag vervolgen. Wij houden u gedurende de dag live op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent de orders.
De handelssignalen zijn allemaal dagsignalen, dit houdt in dat we tegen het einde van de dag alle orders weer sluiten. U kunt dus altijd met een gerust hart gaan slapen zonder u zorgen te maken over wat er met uw orders gebeurt overnacht.
Alle abonnees worden automatisch en gratis lid van de Tradealot community!! (Normaal € 9,95 per maand).
Tradealot.Tips voert de signalen ook uit voor eigen rekening met een rendementsdoel van 5% per maand dus 60% per jaar.
 
Welke broker kunt u gebruiken?  
In principe kunt u gebruik maken van iedere broker, dus blijft u liever bij u eigen vertrouwde broker geen probleem!
Tradealot is exclusief partner in Nederland van JFD Bank dus u kunt ook een beleggersrekening openen bij JFD Bank. JFD Bank biedt zeer scherpe prijzen en een professioneel handelsplatform en onze portfolio wordt ook gehandeld bij JFD Bank. Aangezien er bij verschillende brokers verschillende marktprijzen, spreads en transactiekosten worden gerekend is het zeker de moeite waard om een beleggersrekening bij JFD Bank te overwegen, dit geeft u altijd hetzelfde resultaat als in de standaard portfolio gehandeld door ons!
Wij streven naar een service die zowel gemakkelijk is en rendeert, als u gebruik maakt van JFD Bank kunt naast de signalen ook nog van ons verwachten:  
  • Video's met uitleg over o.a. het inleggen van de limit orders.
  • Platform uitleg en ondersteuning door ons professionele team.
  • Markt updates.
 
Mocht u besluiten om een rekening te openen en deze actief te gebruiken (minimaal 20 trades), dan krijgt u van ons eenmalig € 200,- retour van uw abonnementsgeld (!!). 

Ready to trade signalen
Dagelijks 10 ready to trade signalen, aangeboden via WhatsApp en de Tradealot Community.

Live updates!
Dagelijks 30 minuten werk, u wordt gedurende de dag live op de hoogte gehouden over de voortgang van de orders.

Gespreide Portfolio
10 verschillende markten onderverdeeld in 3 groepen: aandelenmarkten, valuta, grondstoffen.

Betaalbaar!!
Prijs: € 995,- per jaar dat is slechts € 4,- per beursdag!!

Additioneel:
Open een JFD Bank beleggersrekening en ontvang € 200,- retour van het abonnementsgeld.